Magazinele Auchan vor gazdui, in perioada 25 mai - 7 iunie, cel mai mare targ de bere din Romania, in cadrul caruia vor fi expuse 150 de marci de pe intreg mapamondul.


Tarile de unde au fost selectionate cele mai bune beri sunt "atat mari berari" ai Europei precum Belgia, Germania, Cehia si Franta cat si alte state precum Polonia, Olanda, Danemarca, Austria, Irlanda, Marea Britanie, Italia, Spania, Turcia, Japonia, China, India, SUA, Mexic, Guatemala si Australia.

Ca tipuri de bere, clientii Auchan vor putea vedea la targ beri blonde, brune, aromatizate, nefiltrate sau bio. In plus, cei la regim vor putea degusta berea dietetica, precum si beri fara alcool.

Francezii de la Auchan au intrat pe piata locala in 2006, cand au deschis in cartierul Titan din Bucuresti primul hipermarket, cu o suprafata de 16.000 de metri patrati. In prezent, alte sase hipermarketuri Auchan functioneaza, la Pitesti (10.000 metri patrati), Targu Mures (8.500 de metri patrati), Cluj-Napoca (10.000 de metri patrati), Suceava (8.500 de metri patrati), Timisoara (10.600 de metri patrati) si Bucuresti - cartierul Militari (12.500 metri patrati).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri