Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a retras din hypermarketurile Auchan un sortiment de dulciuri care provine de la un brand cunoscut în plan internațional.

ANSVSA anunță că retrage un brand de dulciuri care face parte din portofoliul Nestle România. Produsul „KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs” a fost retras de pe rafturile hypermarketurilor Auchan România, ca urmare a faptului că acesta nu avea etichetă în limba română. ANSVSA susține că produsul este sigur pentru consum, însă nu și pentru persoanele alergice la alune.

„Persoanele care au achiziționat produsul îl pot returna la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea acestuia. Este necesară prezentarea bonului fiscal”, au declarat inspectorii ANSVSA, pe site-ul oficial.

Instituția de reglementare anunță că este afectat doar produsul având detaliile de mai jos.

  • Nume produs pe etichetă: KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs
  • Producător: Nestlé Bulgaria
  • Nr.lot: 30300457
  • Data expirării: 12/2023
  • Detaliu diferențiator: fără limba română pe ambalaj

kitkat ansvsa magazine auchan

Pentru a primi contravaloarea produsului (pastrand produsul achiziționat) clienții au opțiunea de a contacta direct Nestle România, 0800 863 785 de luni până vineri între orele 08:00 - 21:00 sau pe email la contact@ro.nestle.com.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri