Camelia Horlaci va fi inlocuita de la 1 iulie in functia de Managing Partner al Ernst & Young Romania si Republica Moldova de catre Bogdan Ion.

Camelia Horlaci, care a condus birourile din Romania si Republica Moldova in ultimii sase ani, isi va continua activitatea in cadrul Ernst & Young Romania ca Partener Senior si va coordona echipa de servicii pentru sectorul public, ce se ocupa cu proiecte finantate de Uniunea Europeana.

Bogdan Ion (foto), 40 de ani, este partener de audit si are 15 ani de experienta profesionala in audit financiar, servicii de asistenta pentru tranzactii si consultanta financiara, coordonand proiecte in domenii cum ar fi energie si utilitati, petrol si gaze, farmaceutic si retail, atat pentru companii multinationale cat si pentru clientii locali.

El a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, si are un master in microeconomie aplicata in cadrul Universitatii din Orleans, Franta.

Bogdan Ion este membru Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din Romania si al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Ernst & Young Romania, una din cele mai mari companii de audit si consultanta, este parte integranta a Ernst & Young Europa Centrala si de Sud-Est, care cuprinde peste 5.500 de angajati in 20 de tari, incluzand Republica Ceha, Grecia, Ungaria, Polonia, si Turcia.

Big 4 formeaza "careul de asi" ai serviciilor profesionale - PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG, Ernst & Young si Deloitte.

Serban Toader a fost reconfirmat recent pentru al doilea mandat in pozitia de senior partner al KPMG Romania si Moldova. Toader a fost numit senior partner la KPMG incepand cu anul 2007, de asemenea, dupa 15 ani de activitate in cadrul firmei.

Biroul local al PwC Romania este condus de Vasile Iuga, country managing partner, in timp ce operatiunile Deloitte Romania sunt coordonate de George Mucibabici, presedintele companiei de consultanta.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
EY Romania deschide un incubator de solutii digitale la Bucuresti