"Dupa ce a deschis 8 supermarketuri in prima parte a anului si a ajuns la o retea de 79 de locatii la inceputul lunii iunie, Mega Image va atinge o investitie de 50 de milioane de euro pana la finalul anului, prin deschiderea a 15 noi locatii si inaugurarea unui depozit la sfarsitul lunii iunie", se arata intr-un comunicat al companiei.

In acest an au retailerul a creat 250 de locuri de munca, urmind sa atraga alti 350 de noi angajasi pana la finele lui 2011. Expansiunea retelei vizeaza in principal deschiderea de supermarketuri Mega Image, majoritatea in Bucuresti si la periferia capitalei.

Mega Image opereaza trei branduri de magazine, respectiv Mega Image (66 de unitati), Shop&Go (2) si Red Market (11). Conceptul Shop&Go a fost lansat anul trecut, prin deschiderea a doua supermaketuri in Bucuresti.

Citeste si:

Formatul Red Market, lansat in 2009, reprezinta discount supermarketuri, iar din acest an unitatile vor incepe sa fie operate sub brandul Mega Image, pastrandu-se insa conceptul initial.Totodata, compania va modeniza 10 supermarketuri Mega Image. De asemenea, va fi deschis un nou depozit in luna iunie, in Popesti Leordeni, cu o suprafata de 40.000 metri patrati.

Intrat pe piata in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania si face parte din grupul belgian Delhaize.

Sursa imagine:
sxc.hu