Compania a afisat pentru anul trecut o cifra de afaceri neta de 17,35 miliarde de lei (4,13 mld. euro) si un profit tot de 17,35 miliarde de lei, cu un singur angajat, potrivit informatiilor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Valoarea reprezinta circa 3,4% din Produsul Intern Brut al Romaniei estimat pentru 2010.

In 2009, American European Marketing & Enterprises a raportat afaceri de 15,47 miliarde de lei si un profit de aceeasi valoare.

Rezultatele companiei din 2009 nu au fost incluse in calculul PIB, valorile fiind considerate “aberante” de Institutul National de Statistica.

Potrivit declaratiilor oficialilor INS de la acea vreme, rezultatele economico-financiare ale firmei American European Marketing & Enterprises nu au fost cuprinse in Produsul Intern Brut nici in 2009 si nici in 2010, urmare a faptului ca firma nu a figurat in baza de sondaj a operatorilor economici activi utilizata de catre INS la calculul indicatorilor macro-economici.

Citeste si:

Compania, cu sediul in comuna Hoghiz din Brasov, are ca tip de activitate "cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii".

American European Marketing & Enterprises este controlata de Daniel Afusoae, Wilfried Wilhelm Szapirow, Cornel Ionescu, Stefan Pintilie, Victoria Pintilie si Andreas Marco Szapirow, potrivit informatiilor de la Oficiul National al Registrului Comertului (data ultimei inregistrari: 10 ianuarie 2011).

Rezultatele American European Marketing & Enterprises in 2010


Sursa: Site-ul MFP.