Monica Iavorschi, director general al producatorului roman de electrocasnice Arctic, se arata increzatoare in revenirea economiei mondiale, singura intrebare fiind legata de orizontul de timp in care se va intampla acest lucru.

“Este greu de prevazut cum se va termina totul. Noi speram in scenariul in care Europa si intreaga lume isi revin. De revenit isi va reveni economia, deja se reechilibreaza, ramane intrebarea referitoare la orizontul de timp in care se va intampla acest lucru. Este evident ca vom asista la o schimbare de poluri de putere catre est”, considera Monica Iavorschi.

In cazul Arctic schimbarile macroeconomice foarte mari nu vor duce la modificari radicale ale industriei de profil, mai spune Iavorschi. In schimb, un factor care ar putea influenta evolutia afacerilor pe aceasta piata consta in mutarea puterii care “au pe mana materiile prime”.

“Puterea si profitul se muta de la ultima veriga, respectiv retailerul si producatorul, catre cei care au materia prima. Este o tendinta la nivel mondial si probabil lumea va reveni in aceste conditii la o faza de internalizare”, adauga Monica Iavorschi.

wall-street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, s-a relansat sub sloganul “Pentru o noua economie”. Traim intr-o economie in care totul este in schimbare. Este vorba despre noua economie. Provocarile trebuie innoite permanent!

Directorul general al Arctic subliniaza o nevoie de business pe care nu o regaseste la multe site-uri de profil, si anume prezenta unui ”status mondial”, pe diferite domenii, alcatuit din cateva titluri importante din presa internationala.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ce carti recomanda tinerii bancheri de pe Wall Street