O companie de logistica din Olanda va deschide primul punct de lucru din Romania in apropierea Autostrazii Transilvania, urmand sa angajeze peste o suta de persoane, iar un producator de echipamente pentru industria alimentara, tot din Olanda, va deschide o fabrica la Apahida, cu 150 de salariati, informeaza Mediafax.

"O mare companie de logistica, Vos Logistics, va deschide un punct de lucru in judetul Cluj, primul din Romania, urmand sa angajeze in perioada urmatoare peste o suta de persoane. Locatia va fi langa Autostrada Transilvania. Vorbim si despre deschiderea unei fabrici a companiei Fencs in comuna Apahida, cu alte 150 de locuri de munca", a declarat primarul interimar al orasului Cluj-Napoca, Radu Moisin.

Vos Logistics are, la nivel international, 1.850 de angajati, o flota de circa 1.200 de vehicule si spatii de depozitare de 125.000 metri patrati.

Administratorul Fencs Industries SRL, Ionut Luca a declarat ca firma pe care o reprezinta va produce echipamente din inox pentru industria alimentara, farmaceutica si petrochimica si va exporta linii de productie in tari din vestul UE.

"Investitia in fabrica din comuna Apahida se va ridica la doua milioane de euro in urmatorii trei ani. Productia va incepe in luna martie, urmand sa incepem cu doua linii de productie pentru prelucrarea legumelor si a produselor lactate", a spus Luca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Mega Image modifică programul magazinelor pentru aprovizionare și dezinfecție
Setari Cookie-uri