Compania de resurse umane Adecco Romania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 41,12 milioane de euro, in crestere de la 36,7 milioane de euro in anul 2011, si un profit de 920.000 de euro, potrivit datelor proprii.
“Secretul cresterii sta in primul rand in oameni. (...) In al doilea rand, ne-am sprijinit pe servicii adaptate si updatate. Suntem atenti la nevoile pietei, avem o abordare aplicata pe schimbarea comportamentului consumatorului, care devine din ce in cei mai pretentios, mai focusat pe detalii, mai selectiv in privinta a ceea ce lasa sa treaca de filtrul primei impresii” spune Florin Godean, country manager Adecco.

Potrivit acestuia, in cadrul companiei Adecco, Adecco Romania se afla pe locul doi pe Europa de Est, Africa de Nord ši Orientul Mijlociu. Surprinzator, piata fortei de munca din Romania fiind mai activa si "intr-o permanenta evolutie".

Adecco, companie care activeaza in Romania prin Adecco Romania si Adecco Resurse Umane, face parte din grupul cu acelasi nume, cu 33.000 de angajati si 5.500 de birouri in peste 60 de tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
"Importul" de angajati, masura care doar "stinge incendii"