Profi ajunge la o retea de 212 magazine, dupa doua deschideri programate joi si vineri la Botosani si Giurgiu, a anuntat retailerul.

La Botosani, retailerul aqre acum cinci magazine, cu cel deschis joi. Acesta este ultimul supermarket din cele cinci preluate de Profi in toamna anului trecut de la reteaua de magazine locala Pita. Situat pe strada George Enescu, magazinul este cel mai mare din cele cinci, cu o suprafata totala de 1.002 metri patrati, din care arie de vanzare 690 metri patrati, relateaza Mediafax.

Cele cinci magazine mai functioneaza doar doua zile sub numele "Pita", de la 1 martie urmand sa treaca sub brandul Profi.

Magazinul din Giurgiu va fi deschis vineri, la o saptamana dupa inaugurarea primei unitati Profi din localitate. Situat in Piata Comertului, magazinul are o suprafata de vanzare de 420 metri patrati.

Profi este cel de-al doilea lant de retail modern din Romania dupa numarul de magazine, operate in format Profi, Profi Mall si Profi City, in 109 localitati din 39 de judete. Compania are peste 5.000 de angajati.

Citeste si:
Profi, afaceri de 1,3 mld. euro si peste 200 de magazine noi in 2018
Profi a terminat 2018 cu o...

In 2012, compania, detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors, a avut o cifra de afaceri de 1,15 miliarde lei (260 milioane euro), in crestere de la 934 milioane lei in 2011.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
(P)Rezultatele campaniei de CSR - PROFI: " Te costa zero lei sa ajuti"