Din această săptămână, Profi se asociază cu Tazz pentru a livra produse direct la domiciliu.

“În ultimii trei ani, am constatat un apetit tot mai mare pentru cumpărături online de grocery food, de produse alimentare, astfel că Profi a decis să intre în parteneriat cu Tazz pentru a se adresa mai bine fiecarui client în funcție de nevoile sale”, arătă Cătălin Pavel, IT Digital&Data Director Profi.

Prin colaborarea dintre Profi și Tazz, clienții au acces la produse precum conserve, cereale, produse congelate, băuturi alcoolice și non-alcoolice, produse de patiserie și articole pentru casă și grădină.

“Ne dorim ca prin toate parteneriatele pe care le derulăm la Tazz să facem viața utilizatorilor mai eficientă”, a declarat și Alin Șerban, CEO Tazz.

Prin acest parteneriat, Profi asigură acces și la categoriile coffee corner, implementate în urmă cu trei ani: hotodog, hamburger, pizza și cafea, precum și smoothie din gama Oaie not.

Colaborarea dintre Profi și Tazz le oferă utilizatorilor acces de acasă la 60 de magazine Profi din 14 localități din țară: Arad, Pitești, Bacău, Oradea, Brașov, București, Cluj Napoca, Florești, Constanța, Craiova, Iasi, Ploiești, Sibiu, Timișoara.

Retailerul arată că un avantaj al livrărilor la domiciliu este reprezentat de posibilitatea de a verifica recenziile partenerilor din aplicații înainte de a plasa comanda.

Sursa foto: Tazz

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri