Producatorul canadian de medicamente Stellar Pharmaceuticals a semnat un acord pentru exportul catre tara noastra a medicamentului NeoVisc, prin intermediul companiei romanesti Bio-Technic, au anuntat, ieri, oficiali ai producatorului canadian. "Bio-Technic este o companie romaneasca certificata ISO 9001 si este deja implicata in procesul de marketing si distributie al implanturilor ortopedice.

In plus, compania este extrem de activa in segmentul operatiilor ortopedice si are o baza suficient de extinsa pentru a distribui cu succes NeoVisc", a spus Peter Reihl, CEO al companiei canadiene. El a mai adaugat ca acordul ii va permite companiei sa se extinda si pe alte piete vecine Romaniei, atat cu produsul NeoVisc, cat si cu Ucracyst. Aceste doua produse sunt deja prezente pe pietele din Liban, Turcia, Kuweit, Israel si China.

"NeoVisc reprezinta o nisa cu un potential imens si suntem incantati ca putem sa ni-l adaugam in portofoliu", a declarat Stefan Leaute, managerul general al distribuitorului roman. NeoVisc este un medicament "fara antibiotic", folosit pentru pacientii care sufera de artroza. Trei injectii cu NeoVisc in zona afectata intr-o perioada de doua saptamani de tratament vor calma durerea pentru aproape 12 luni, spun producatorii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si