Magazinul din centrul comercial Vulcan Value Center din Bucuresti este cel mai mare din reteaua actuala si ocupa o suprafata de 2.000 mp, situat pe doua niveluri. “Acum, reteaua Lem’s numara trei magazine proprii doar in Bucuresti: unul in Dristor, altul in Obor si al treilea, in Vulcan Value Center. Cele trei magazine se intind pe suprafete mai mari de 1.000 mp, fapt ce ne ofera posibilitatea sa expunem o mai mare varietate de mobilier. Reteaua de magazine LEM’S acopera in Bucuresti peste 4.000 mp de showroom. Capitala detine acum prima pozitie in topul vanzarilor retelei Lem’s” declara Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

De la inceputul acestui an, Lem’s si-a extins reteaua cu alte doua magazine de peste 1.200 mp, situate in Onesti si Botosani. Pentru deschiderea celor doua magazine Lem’s s-au investit 2,5 milioane de lei. In prezent, reteaua Lem’s ajunge la o suprafata totala de retail la nivelul intregii tari de peste 66.000 mp.

Pe de alta parte, magazinele Lem’s au ajuns la noua luni la afaceri de 162 milioane de lei, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Atat in fabrica Lemet cat si in reteaua Lem’s activeaza peste 1.350 de angajati. Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricii de mobila Lemet este de aproximativ 3,5 mil. panouri prelucrate tip PAL.