Oil Terminal (OIL) trebuie sa achite catre 910 salariati primele de Paste pentru acest an, de cate 1.000 de lei, potrivit unei decizii data de Tribunalul Constanta intr-un proces deschis de Sindicatul Oil Terminal, la care compania de stat poate face apel.

"Obliga parata la plata primei de Paste pe anul 2014, in cuantum de 1.000 de lei pentru fiecare salariat. Respinge ca neintemeiata cererea reclamantilor de obligare a paratei la plata cheltuielilor de judecata", se arata intr-un comunicat cu decizia instantei transmis de OIL Terminal Bursei de Valori Bucuresti (BVB), noteaza Mediafax.

Sindicatul Oil Terminal a cerut in luna mai instantei sa oblige compania sa plateasca contravaloarea primei de Paste catre 910 angajati si sa achite si cheltuielile de judecata. Hotararea este executorie si nu a fost comunicata, se arata in anuntul Oil Terminal. Decizia poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicarea acesteia companiei.

Oil Terminal a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 50,9 milioane lei (11,4 milioane euro), in crestere cu 4% de la 48,9 milioane lei in perioada similara a anului trecut. La finele lunii iunie, Oil Terminal consemna pierderi de 1,4 milioane lei, in scadere de la 4,4 milioane lei in perioada ianuarie-iunie 2013. Statul detine prin Ministerul Economiei 59,62% din actiunile companiei din Constanta.

Citeste si:
Ce-si doresc romanii in 2020: un nou loc de munca si mariri salariale
Ce-si doresc romanii in 2020:...
Sursa foto: Shutterstock / Bani, salarii

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Care este salariul unui postas roman