Marks & Spencer (M&S), unul dintrei cei mai importanti retaileri din Marea Britanie, va reloca doua dintre magazinele sale din Bucuresti in primavara acestui an.

Aceasta decizie include si extinderea cu 500 mp a unuia dintre magazinele existente din Bucuresti. Astfel, primul magazin, cu o suprafata de 1.650 metri patrati, se va deschide in luna aprilie in centrul comercial Mega Mall, in partea de est a Bucurestiului. Al doilea magazin va fi deschis tot in aprilie, cu o suprafata de 1.600 metri patrati, si va fi localizat in Bucuresti. Prin finalizarea acestor proiecte, suprafata totala de retail a M&S in Romania va creste cu 30%.

Noile magazine vor inlocui doua dintre magazinele mai mici ale M&S aflate in AFI Cotroceni si Sun Plaza, care vor fi inchise in luna ianuarie, respectiv februarie. Toti angajatii vor avea oportunitatea de a fi repartizati in cadrul magazinelor existente din Bucuresti. Ca urmare a acestor relocari numarul de angajati va creste cu 20% pana la finalul acestui an. Marks & Spencer mai are doua magazine in Bucuresti, in Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall.

Marks & Spencer a fost fondat acum 129 de ani si este unul din retailerii de top din Marea Britanie ce comercializeaza imbracaminte si produse pentru casa. Saptamanal, aproximativ 20 milioane clienti viziteaza magazinele M&S Marea Britanie. La nivel global, compania are peste 81.000 de angajati, iar in prezent detine peste 790 de magazine in Marea Britanie si peste 1.000 la nivel international in Europa, Orientul Mijlociu si Asia.

In Romania compania este prezenta din anul 2000, iar pana la finalul primaverii anului 2015 va avea un total de sase magazine: 4 in Bucuresti, 1 in Constanta si 1 in Iasi.

Citeste si:
Marks & Spencer a deschis primul magazin in afara Bucurestiului
Marks & Spencer a deschis...

Printre cei mai importanti jucatori pe piata locala de imbracaminte se mai numara Inditex (Zara) si H&M, companii care ocupa primele doua locuri din industria de profil la nivel mondial. Romanii aloca anual suma de 300 de lei pentru achizitiile de imbracaminte si incaltaminte, potrivit Euromonitor.

Sursa foto: MediafaxFoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Lidl își extinde rețeaua și inaugurează primul magazin în Domnești
Setari Cookie-uri