Daniela Nemoianu, partener executiv la KPMG, conduce AmCham Romania

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) a numit membrii consiliului director pentru mandatul 2015-2016. Presedintele este Daniela Nemoianu, partener executiv al companiei de audit financiar, KPMG Romania.

Din noul consiliul director al AmCham Romania fac parte 11 persoane: presedintele Daniela Nemoianu (executive partner la KPMG Romania), vicepresedintii Jacopo Murzi (managing director la Janssen, Johnson &Johnson Romania) si Ionut Simion (partner la PwC Romania), trezorierul Tim Helsen (CEO UPS) si membrii Catalin Velescu (general manager 3M Romania), Zoltan Brassai (managing director la Ford), Cristian Colteanu (presedinte si CEO la GE International), Juraj Barus (CFO la IBM Romania), Kostas Loukas (manager general la Microsoft Romania), Nolan Townsend (manager general la Pfizer Romania) si Carmen Neagu (president supervisory board la Transelectrica).

In perioada urmatoare membrii consiliului director al AmCham Romania vor stabili responsabilitatile cu privire la coordonarea grupurilor de lucru si prioritatile organizatiei.

AmCham Romania a fost infiintata in 1993 de un grup de companii americane. In prezent, reuneste 400 de companii americane, internationale si locale. Acestea au cumulat investitii totale de peste 20 miliarde dolari si au creat 200.000 de locuri de munca

Citeste si:
AmCham vrea amânarea termenelor de depunere a declarațiilor fiscale
Camera de Comerţ Americană în...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri