In adunarea generala din 17 aprilie, actionarii companiei au aprobat ca profitul net al companiei, de 4,208 milioane lei sa fie reinvestit. in cadrul adunarii se va decide si valoare dividendelor, se mentioenaza in comunicatul transmis de companie.

Pe ordinea de zi a adunarii generale ordinare se afla si modificarea Consiliului de Administratie, prin revocarea lui Mircea Popescu din functia de presedinte si alegerea lui Ioan Corneliu Iancu, pentru un mandat care incepe in martie 2009. Actionarii vor discuta si propunerea de majorare a indemnizatiei administratorilor de la 400 lei net la 1.000 lei.

Actionarii companiei Uzuc din Ploiesti vor decide, tot la 14 septembrie, in cadrul adunarii generale extraordinare a actionarilor, majorarea capitalului companiei cu suma de 13,68 milioane lei, de la 10,99 milioane lei la 24,678 milioane lei. Majorarea de capital va fi efectuata prin emiterea unui numar de 5,472 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei.

Actionarii companiei din Ploiesti vor decide si modificarea statutului societatii A2 Impex SRL, din societate cu raspundere limitata in societate pe actiuni. Pe ordinea de zi a adunarii se afla si propunerea conducerii companiei de a reduce numarul de membrii din Cosiliul de administratie de la cinci la trei, informeaza NewsIn.

Actionarii companiei Uzuc din Ploiesti au respins in luna iulie, propunerea consiliului de adminsitratie de a retrage actiunile companiei de la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti. Compania are un capital social de 10,99 milioane lei. Actiunile sale sunt tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti la categoria actiunilor nelistate. Principalul actionar al companiei este societatea A 1 Impex SRL care detine 90,42 % din capitalul social.

Compania a incheiat anul 2005 cu un profit de net de 4,208 milioane lei si o cifra de afaceri de 41,11 milioane lei Compania a fost infiintata in anul 1904. incepand din anul 1962, compania produce echipamente tehnologice pentru industria petrochimica, metalurgica si energetica.