Gregory's Romania isi majoreaza capitalul cu trei milioane lei

Gregory's Romania, reteaua de restaurante de tip fast-food, isi va majora capitalul social cu trei milioane de lei prin emisiunea unui numar de 30.175.000 de actiuni, potrivit datelor publicate de companie in Monitorul Oficial.

In urma majorarii, capitalul social al companiei va fi de 6,26 milioane de lei, iar cotele de participatie se modifica astfel: Gregory's Micromeals International LTD, care detinea 44,7% din capital, va detine 23,1%, in urma deciziei de a nu subscrie actiuni renuntand in favoarea Gregory's Mikrogeumata care detinea 5,6% din capital si va detine in urma subscrierii 27,1%.

Ceilalti trei actionari isi vor pastra participatiile neschimbate - Xenisis Enterprises LTD la 31,7%, Prudent Investements LTD va avea11,2%, iar Debvale Limited - 4,9%.

"Cresterea de capital social se va face pentru a consolida si sustine dezvoltarea activitatii Gregory's Romania. Avem intentia sa mai deschidem inca doua locatii pana la sfarsitul anului. incepand cu 2007 intentionam sa extindem reteaua si in principalele orase ale tarii in sistem de franciza", a declarat pentru NewsIn directorul Gregory's Romania, Cristian Mesaros.

Gregory's Romania a intrat pe piata in 2000 si in prezent detine o retea de 10 restaurante in Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri