Primul semestru al anului 2017 a fost incheiat cu o cifra de afaceri totala de peste 27 milioane lei. Divizia de retail avand in prezent 39 de magazine, dintre care: 33 de magazine OPTIblu si 6 magazine Klarmann, cele mai recente inaugurari fiind: OPTIblu Militari Shopping Center (Bucuresti), OPTIblu Lotus Mall (Oradea) si Klarmann Cora (Cluj).

Valoarea investitiilor in 2017 este estimata la peste 5 milioane lei, investitiile fiind directionate in principal spre deschideri de noi magazine si renovari, comunicare si constructie de brand, echipamente medicale, dezvoltarea sistemelor IT si logistice prin implementarea unui program de tip Warehouse Management System, dezvoltarea platformelor online, precum si in programe de formare profesionala a angajatilor ce includ cursuri de optica si optometrie, abilitati de vanzari si comunicare cu clientii, dar si cursuri de limba engleza.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont