Trencadis, Tremend, APSISWARE si Qualitance reprezinta Romania in clasamentul Deloitte’s Technology Fast 500™ pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) din acest an. Aflat la 17-a editie, clasamentul este realizat de echipa globala Deloitte dedicata industriei IT, media si telecom, conform unui comunicat de presa emis de catre Deloitte.

Cele patru companii romanesti prezente in clasament fac parte din grupul celor 62 de companii din Europa Centrala reprezentate in clasament.

Integratorul de sisteme IT Trencadis din Baia Mare s-a clasat cel mai bine, pe locul 176, avand o crestere de 710%. Urmatorul clasat a fost Tremend din Bucuresti, locul 371, cu o crestere de 324%, urmat de APSISWARE, locul 467 dupa o crestere de 241% si Qualitance, locul 493, avand o crestere de 226%. Atat Trencadis cat si Tremend au fost incluse in clasamentul din acest an Deloitte Technology Fast 50.

“Doresc sa felicit companiile romanesti prezente in clasament si asteptam sa le vedem succesele si in anii care vin,” a spus Alina Mirea, partener Deloitte Romania..

Cu o crestere exceptionala de 107.117%, compania Deliveroo din Marea Britanie s-a clasat pe primul loc. Deliveroo ofera consumatorilor posibilitatea de a efectua comenzi la restaurante locale care altfel nu ofera livrare la domiciliu.

Anul acesta clasamentul Technology Fast 500 cuprinde companii din 18 tari, iar cresterea medie a fost de 1.377%, in crestere fata de 967% in 2016. Cresterea individuala a companiilor prezente in clasament a fost intre 220% si 107.117%. Cele mai multe companii prezente in clasament provin din industria software, media, hardware si comunicare.

Sursa foto: By patrice6000 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri