Tranzactia face obiectul aprobarii de catre Consiliului Concurentei din Romania. Incheierea tranzactiei ar putea avea loc in prima jumatate a anului 2018. Partile implicate au convenit sa nu ofere momentan detalii referitoare la tranzactie, pana la finalizarea procedurilor. Reprezentantii companiei au declarat ca valoarea tranzactiei nu poate fi deocamdata facuta publica.

“Prin achizitia grupului Macon, Xella devine unul dintre liderii pietei locale de materiale de constructii si principalul producator de BCA din Romania. Xella devine un jucator important pe piata de var si elemente prefabricate din beton si isi atinge obiectivul de a fi lider in piete regionale, prin intermediul unor achizitii strategice.Xella continua sa fie pe o traiectorie de crestere promitatoare si se concentreaza la nivel pan-european pe livrarea de solutii in constructii, cu valoare adaugata, pentru a genera o crestere profitabila si sustenabila. Continuam sa urmarim consecvent obiectivul nostru de a fi printre cei mai buni in aceasta industrie, utilizand la maximum potentialul diviziilor Xella si creand valoarea care va conduce Xella catre un viitor de succes”, declara Dr. Jochen Fabritius, CEO Xella Group.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont