Ursus Breweries, membra a SAB Miller, a inregistrat o crestere solida de 13 % a volumului de vinzari in primele sase luni ale anului financiar curent, adica in perioada aprilie-septembrie 2006, se arata intr-un comunicat emis de companie.
"Anul acesta investim 30 de milioane de Euro in extinderea capacitatii de productie din fabricile noastre pana la nivelul de 4 milioane de hectolitri de bere, informeaza NewsIn. Aceste investitii vor crea platforma pentru cresterea noastra viitoare precum si pentru realizarea viziunii noatre de a deveni una dintre cele mai admirate companii, nu numai din industria berii, ci si din Romania”, a declarat presedintele Ursus Breweries, Dieter Schulze.

Cea mai buna performanta a fost inregistrata de marcile Timisoreana si Ciucas, se arata in comunicatul emis joi de companie. Marca Timisoreana si-a continuat performanta puternica o data cu lansarea noului ambalaj PET si se mentine marca cu cea mai rapida crestere de pe segmentul mainstream, cu o rata de crestere de peste 40%. Marca Ciucas a inregistrat o crestere de peste 20% si si-a pastrat pozitia a doua pe segmentul economic.

URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca. Compania detine in acest moment 4 fabrici de bere si peste 1.300 de angajati. URSUS Breweries isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Tunari.Marcile URSUS Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Tot ce trebuie sa stii daca mergi la Untold 2019: tips & tricks