Lidl Digital Romania va sustine reteaua internationala Lidl in activitatile sale de e-commerce si va asigura, de pe plan local, toate activitatile necesare functionarii si optimizarii platformelor digitale din grup. Deschis in Bucuresti, Lidl Digital isi propune sa dezvolte solutii tech creative pentru tendintele digitale de consum, cu obiectivul de a aduce grupul Lidl in topul retailerilor online europeni.

Lidl Digital va angaja in cursul anului 2018, peste 100 de arhitecti software, dezvoltatori si consultanti specializati in SAP, Hybris si Java. Echipa isi va concentra activitatea pe cresterea platformelor digitale Lidl.

Lidl, Lidl Romania, Lidl Digital Romania, Frank Wagner

”Lidl Digital se pozitioneaza in zona de top a hub-urilor de tehnologie din Romania, atat prin prisma complexitatii proiectelor, cat si a rolului pe care il joaca in strategia globala de digitalizare a Lidl. Sunt foarte mandru ca in Romania vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital dupa Germania, unde compania dezvolta platforme digitale de peste zece ani. Este inca o dovada a faptului ca specialistii romani in IT sunt nu doar foarte talentati, ci si foarte bine pregatiti, capabili sa faca fata cu succes unor provocari globale, mai cu seama ca Lidl este o companie prezenta in 30 de tari”, a declarat Frank Wagner, presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania.

Top 10 domenii in care va fi...
Citeste si: Oportunitati de joburi: Top 10 domenii care au nevoie sa faca angajari

Lidl Digital isi va incepe activitatea in Bucuresti in luna martie, campania de recrutare fiind in plina desfasurare, atat pentru arhitecti software, dezvoltatori si consultanti specializati in SAP, Hybris si Java, precum si pentru Scrum Masters, Business Analysts si Application Managers. Pe langa ”un pachet salarial si beneficii atragatoare”, potrivit reprezentantilor Lidl, compania ofera concediu sabatic si concediu pentru dezvoltare personala.Toate pozitiile disponibile pot fi gasite pe site-ul www.lidldigital.ro.

Lidl Digital este divizia de e-commerce a Lidl, care sustine si completeaza operatiunile offline ale retailerului german, face parte din Grupul Schwarz cu sediul in Neckarsulm, Germania si este una dintre primele companii europene care a intrat pe piata de discount online. De mai bine de zece ani, Lidl Digital dezvolta modelele de afaceri digitale ale Lidl, in calitate de specialist in e-commerce. Cu sedii in Neckarsulm si Berlin si huburi de tehnologie in Barcelona, Bucuresti si Sofia, Lidl Digital coordoneaza la nivel international, implementarea si imbunatatirea continua a site-urilor web si aplicatiilor din portofoliu.