Pretul brazilor comercializati de Romsilva in perioada sarbatorilor de iarna variaza intre 13 lei si 25 de lei, in functie de dimensiunea brazilor, potrivit unui comunicat emis de Regia Nationala a Padurilor-Romsilva.
Pentru sarbatorile de iarna, Romsilva va comercializa 130.786 de pomi de Craciun, din care 78.036 sunt brazi , diferenta reprezentand specia molid si alte rasinoase. Comparativ cu anul 2005, Romsilva va comercializa cu aproximativ 2.600 de bucati mai putin, ca urmare a retrocedarii unor suprafete din fondul forestier aflat in administrarea regiei, informeaza NewsIn.

"Romsilva se adreseaza cu precadere cumparatorilor particulari, pentru care vanzarea brazilor are loc la sediul fiecarui Ocol Silvic, la un pret mediu de 18 lei", a declarat, pentru NewsIn, directorul comercial Romsilva, Cristian Apostol.
in cazul brazilor comercializati de Romsilva, preturile variaza de la 13 lei la 25 de lei, pentru brazi cu inaltimea de pana la trei metri. Daca se doreste un brad mai mare de trei metri, pretul se va stabili de directia silvica respectiva, pornind de la tariful minim de 12 lei/ metru.

In perioada sarbatorilor de iarna, necesarul de pomi de Craciun este de 450.000, din care circa 130.000 de sunt asigurati de Romsilva. Diferenta este asigurata fie din marfa comercializata de particulari, fie din importuri. Daca pentru comercializarea pomilor de Craciun proveniti din import nu sunt respectate prevederile legale, comerciantii acestora vor fi sanctionati cu amenzi de la 500 de lei la 1.000 de lei, marfa fiind confiscata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri