Prin platforma econtract.edenred.ro, procesul de comanda a tichetelor de masa se muta integral online, iar IMM-urile care au pana in 10 salariati si nu au mai oferit in trecut beneficii extrasalariale de la Edenred pot comanda tichete de masa si tichete cadou, inclusiv pe suport electronic.

In Romania, 90% dintre companiile mari, cu peste 200 de angajati, acorda salariatilor carduri sau tichete de masa si cadou, acestea fiind cele mai des utilizate beneficii extra-salariale. In total, peste 2.5 milioane de salariati romani beneficiaza de tichete de masa. In cazul IMM-urilor insa, procentul scade semnificativ: conform cercetarilor de piata realizate de Edenred Romania, mai putin de o treime (27%) dintre companiile cu 2-10 angajati si doar jumatate (52%) dintre companiile cu 11-40 de angajati ofera aceste beneficii salariatilor lor.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont