Codruț Nicolau pleacă de la conducerea Edenred România. Decizia a fost anunțată pe pagina sa de LinkedIn, cu o zi înainte de anunțul Consiliului Concurenței cu privire la ancheta pe care o declanșează privind o posibilă încălcare a regulilor în domeniu de către companiile Edenred Romania, Sodexo Pass Romania și Up România pe piața emiterii și comercializării de tichete.

„Există maratoane pe distanțe mai lungi, dar și unele pe distanțe mai scurte, dar foarte intense. În afaceri ca și în viață, atunci când depui multe eforturi pe termen scurt pentru a obține rezultate extraordinare, alergarea poate fi uneori obositoare, dar plină de satisfacții. În urmă cu doi ani, mă alăturasem Edenred România. Doi ani de eforturi foarte intense dar și cu rezultate extrem de pline de satisfacții.

Simt că este timpul să iau o pauză în plan personal. Plănuiesc să citesc mai multe și să obțin acele certificări de Sustenabilitate pe care le-am amânat de ani de zile, dar și să petrec mai mult timp cu familia și prietenii, să călătoresc și să mă odihnesc puțin. Sunt mai bine de 25 de ani de când `alerg` fără oprire. Îmi permit să simt ceea ce simt și cred că este în regulă. După câteva luni, probabil că voi aștepta cu nerăbdare următoarea mea mare aventură”, a scris Codruț Nicolau pe pagina sa de LinkedIn.

Codruț Nicolau are o experienţă de peste două decenii în domeniul financiar şi cu expertiză în mai multe aspecte ale business development (strategie, managementul vânzărilor, marketing, planning & controlling, project management, data science şi risk management). Acesta a renunțat la funcția de director general adjunct al diviziei comerciale Patria Bank la finalul lunii mai 2021, pentru a prelua funcția de director general al Edenred.

Sursa foto: Edenred Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri