Veka Romania, reprezentanta companiei germane Veka AG, producator de sisteme de ferestre si usi din PVC, isi majoreaza capitalul social cu 1,8 milioane lei (517.780 euro), de la 1,2 milioane lei, la trei milioane lei, potrivit hotararii asociatului unic Veka AG, publicate in Monitorul Oficial

Veka Romania este de sase ani prezenta pe piata romaneasca. In octombrie 2005 compania a inaugurat un centru logistic in judetul Ilfov, informeaza NewsIn. Valoarea totala a investitiei in centru logistic se ridica la 1,5 milioane de euro. Suprafata acestuia este de 1.600 de metri patrati si cuprinde o hala de depozitare de 1.400 de metri patrati, un spatiu de prezentare si spatii administrative.

Suprafata de depozitare are o capacitate de 50 de camioane de profile si accesorii.Compania Veka Romania a obtinut in 2005 un profit de 1,6 milioane lei la o cifra de afaceri de 32,2 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri