Producatorul roman de mezeluri Meda isi extinde oferta de produse cu o noua categorie de mezeluri – salamurile crud uscate. Lansarea noii game de mezeluri a atras o investitie de 5 milioane euro, incluzand si dezvoltarea unei noi linii de productie dotate cu tehnologii de ultima generatie.

Noua gama de salamuri crud uscate Meda cuprinde: Salamul Sinaia, Salamul Banatean, Salamul Crud Uscat si Salamul Vienez, produse si maturate timp de 21 de zile.

“Ne-am dorit sa oferim clientilor nostri produse crud uscate premium cu un gust deosebit. Noile salamuri din gama crud-uscate MEDA ofera oricarei mese un plus de savoare, prin retetele reusite si prin combinatia surprinzatoare de condimente. Pentru productia salamului crud-uscat Sinaia de la MEDA , folosim de exemplu 138g de carne la 100g produs finit. Meda intotdeauna a urmarit calitatea si consideram ca aceasta gama este expresia eforturilor noastre in incercarea de a oferi produse excelente.”, a declarat Florin Rizea, Presedinte Consiliu Director Meda Prod’98.

Salamurile crud uscate de la Meda sunt deja disponibile in principalele retele de retail modern din tara, dar si in magazinele din comertul traditional.

Gama de crud-uscate va fi promovata printr-o campanie inedita in care „salamierii de top”, o breasla mai putin cunoscuta la noi, explica tainele salamurilor crud uscate Meda si ofera chiar si asocieri de consum (www.salamieri.ro). Campania integrata „Salamierii de Top recomanda salamurile crud uscate de la Meda” va fi implementata la nivel national si va include mediul online, radio, outdoor si comunicare in-store (campanii de sampling).

Citeste si:
Dulce si sanatoasa: cate miere mai produce Romania
Buna, dulce si sanatoasa:...

Cu o istorie de peste 21 ani Meda Prod ’98 este una dintre principalele companii producatoare de mezeluri din Romania. Meda a avut de la inceput o strategie axata pe calitate pentru satisfacerea gusturilor consumatorilor. Crenvurstii din piept de pui Meda sunt o legenda, devenind cei mai vanduti crenvursti din piata. Afacerea s-a extins, iar azi produsele Meda se gasesc in majoritatea retelelor de retail modern si in peste 3.000 de magazine din comertul traditional. Societatea numara 615 angajati si are puncte de lucru deschise in Bucuresti, Craiova, Arad, Turda si Bacau.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
[FOTO] Investitie de 12,5 mil. EUR in fabrica de paine din Campia Turzii