Actionarii Leader International au hotarat contractarea unui imprumut de 4,92 milioane euro de la BRD-Groupe Societe Generale, pentru investitii si pentru refinantarea liniei de credit de la BCR, informeaza NewsIn.

Creditul luat de societate este folosit pentru refinantarea liniei de credit in valoare de 920.000 euro existente in sold la BCR, iar restul de 4 milioane euro (cofinantare SAPARD) pentru investii, pe termen de 5 ani.

Compania garanteaza creditul cu imobile ale Fabricii de Conserve Caracal din judetul Olt, cu un teren situat in comuna Mogosoaia si cu garantia acordata de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijloci (FNGCIMM).

Actionarul majoritar al producatorului de legume de sera, conserve din legume si fructe este Culcescu Horia care detine 99,14%. Leader International Mogosoaia face parte din unul dintre cele mai mari holding-uri din agricultura romaneasca cu un domeniu vast de activitate: productie de fructe, struguri si vin, productie de legume de sera, procesare de legume si fructe, import-export, desfacere si logistica.

In 2005, compania din Mogosoaia a inregistrat un profit net de 2,12 milioane lei (585.000 euro), o cifra de afaceri de 39,35 milioane lei (10,87 milioane euro) si un numar de peste 300 de angajati, potrivit informatiilor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri