Prima investitie din acest an a fost facuta la Targoviste. Dedeman a investit 5,8 milioane euro in cel de-al optulea magazin care va fi inaugurat miercuri la Targoviste.

Noul magazin are o suprafata de 7.000 metri patrati , ofera o gama de 40.000 de produse din categoria materialelor de constructii, instalatii si amenajari.

Compania este in curs de autorizare pentru alte centre comerciale ce urmeaza sa fie deschise in mai multe orase din tara. Strategia de extindere a companiei vizeaza orasele mijlocii si mari. Sumele alocate pentru investitiile din acest an se ridica la 20 milioane de euro. Tot in 2007 va fi deschis un centru comercial in Roman, judetul Neamt.

Pe termen mediu Dedeman urmareste extinderea retelei in zona de sud si sud-est a tarii si are planificata deschiderea a trei-patru centre comerciale anual, potrivit oficialilor companiei.

Inceputa in 2002, cu centrul comercial din Suceava, politica de extindere regionala a firmei a continuat cu cele din Bacau, Iasi, Vaslui, Braila, Onesti si Focsani

Dedeman a fost infiintata in 1992 iar, in prezent, grupul cuprinde sapte centre comerciale, patru depozite, Dedeman Automobile dealer Dacia, Renault, Nissan si Dedeman Camioane dealer Renault Trucks