Brandul de încălțăminte CCC a deschis un nou magazin în Brașov

CCC România, retailerul de încălțăminte, a deschis un nou magazin în centrul comercial AFI Brașov, acesta fiind al treilea magazin din oraș și al 76-lea din întreaga rețea națională.

„Prezența noastră în AFI BRAȘOV ne consolidează poziția și strategia pe piața locală, deși acum trecem prin momente dificile. Facem eforturi pentru a menține afacerea stabilă și pentru a ne dezvolta în continuare”, a declarat Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Magazinul a fost deschis în conformitate cu reglementările sanitare și de siguranță impuse în acest context atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Recomandările de bază sunt afișate în magazin și la casa de marcat și sunt luate în permanență măsuri pentru păstrarea unei distanțe de siguranță.

Actuala colecție de toamnă-iarnă se concentrează pe două branduri de calitate din portofoliul CCC, Lasocki și Gino Rossi. Ambele mărci includ modele elegante din piele naturală. De la pantofi cu toc clasici, ghete și până la pantofi casual și sport, există o gamă largă de modele pentru fiecare ocazie și fiecare client.

Grupul CCC este jucător în piața de retail de încălțăminte din regiunea CEE. Prin magazinele online disponibile în Polonia, în alte țări europene și acum și în România. Compania are un portofoliu de peste 1200 de magazine în 23 de țări și 50 de platforme mobile, în Europa și în alte părți ale lumii.

Citeste si:
Brandul de încălțăminte CCC va deschide un magazin într-un mall din...
Brandul de încălțăminte CCC...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri