Nicio afacere în domeniul culinar nu își poate atinge adevăratul potențial în lipsa unor electrocasnice premium, care să permită gătirea unor preparate gustoase într-un mod foarte rapid.

Un exemplu bun de astfel de electrocasnice este colecția de aragazuri Majestic, realizată de brandul italian ILVE, disponibil acum și în România, în cadrul magazinului online TechStore.Ro.

Unul din principalele motive pentru care ILVE a ajuns un brand cunoscut și apreciat la nivel mondial este modul în care electrocasnicele sale îmbină mai mulți factori esențiali aparatelor de gătit, ca de exemplu: materiale de calitate, componente de top, atenție pentru detalii și respectarea celor mai noi tendințe în crearea mobilierului de bucătărie.

Pentru a nu lăsa nimic la voia întâmplării, producătorii aragazelor ILVE asamblează și acum manual toate electrocasnicele lor, motiv pentru care aceste produse dau dovadă de o rezistență remarcabilă. Un aragaz ILVE din gama Majestic este de un real folos în bucătăria unui restaurant cu pretenții, dar poate schimba radical abordarea față de gătit și în cadrul unei gospodării.

Din punct de vedere vizual, aragazurile ILVE se remarcă printr-un aspect rafinat și elegant, cu note retro, care aduc un plus de personalitate și originalitate oricărui spațiu. În ceea ce privește gama de culori, aceste aragazuri sunt disponibile în nuanțe spectaculoase de negru, alb, mov, roșu și verde, așa cum pot fi și văzute și pe site-ul TechStore.Ro Magazin Electrocasnice.

Câteva cuvinte despre istoria brandului ILVE și ascensiunea sa pe piața internațională

Brandul ILVE a luat ființă în anul 1952, în Italia, când doi ingineri pe nume Eugenio Illoti și Evelino Berno s-au hotărât să creeze un aragaz comercial cu funcții premium care să permită gătirea unor preparate exact așa cum își doreau ei. Iar invenția nu numai că le-a reușit, dar s-a bucurat de atât de mult succes încât la doar două decenii de la apariția lor pe piață, aragazurile ILVE au ajuns să fie recunoscute la nivel mondial.

Cronologic vorbind, prima gamă ILVE care s-a remarcat prin design-ul și funcțiile sale a fost gama Nostalgie, creată de producătorii originali ai brandului în momentul în care aceștia au hotărât că electrocasnicele lor au ajuns la un nivel de evoluție ce merită comemorat. Aragazurile din această gamă se fabrică și în ziua de azi, iar în România pot fi cumpărate tot din magazinul TechStore.Ro.

Gama Majestic pe de altă parte, este o gamă creată de fii celor doi ingineri care au lansat brandul ILVE, la scurt timp după ce aceștia au preluat afacerea părinților lor. De asemenea, tot ca un mare merit al celor doi tineri putem menționa succesul introducerii electrocasnicelor ILVE pe piața din Australia de unde au ajuns apoi recunoscute pretutindeni în lume.

Istoria brandului ILVE nu a avut parte doar de momente glorioase. Au existat perioade de stagnare, ca de exemplu în timpul crizei financiare din anul 2008, când la fel ca orice altă companie, și ILVE a avut de suferit. Dar motivul pentru care astăzi aceasta încă se bucură de atât de multă apreciere este faptul că indiferent de vremuri, producătorii brandului au rămas fideli scopului lor inițial, acela de a crea niște aragazuri profesionale, cum nu există altele în lume.

Sursa foto: TechStore.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri