Postis este primul startup LogTech din România care transformă sectoarele de logistică, retail și transport prin utilizarea tehnologiilor IT, încă din anul 2016.

Anul 2020, momentul de referință al debutului pandemiei în România, a generat o serie de schimbări în ceea ce privește comportamentul de consum, majoritatea alegând achizițiile online în locul celor fizice. Din această cauză, oamenii au devenit din ce în ce mai selectivi, alegând întotdeauna să cumpere din magazine care oferă modalități diverse de livrare și de plată. Fiecare client are condiții și așteptări diferite, iar experiența de la finalizarea coșului de cumpărături și procesele de livrare trebuie să fie flexibile, ca să poată răspunde nevoilor tuturor.

În această perioadă, în care oamenii sărbătoresc într-un fel sau altul iubirea, cumpărăturile se precipită, generând aglomerarea comenzilor și dificultatea în a gestiona situația, iar clienții finali sunt, în cele din urmă, cei nemulțumiți.

Postis vine în ajutorul retailerilor, prin lansarea noului Delivery Widget, un instrument prin care este îmbunătățit semnificativ modul de organizare a comenzilor și livrărilor din magazinele online, cu avantaje majore atât pentru cumpărători cât și pentru magazine.

Cu Delivery Widget-ul de la Postis, cumpărătorii beneficiază de opțiunea de a-și alege unde, cum și când să le fie livrate produsele, rata de abandon al coșului de cumpărături fiind semnificativ redusă. De cealaltă parte, retailerii câștigă clienți loiali prin creșterea calității serviciilor de livrare care se ridică la nivelul așteptărilor.

Pentru magazinele online care utilizează deja Delivery Widget-ul Postis, rezultatele nu au întârziat să apară: retailerii au înregistrat o creștere importantă a ratei de conversie datorată flexibilității oferite la plasarea comenzii. Interfața este una prietenoasă, intuitivă și pe placul cumpărătorilor. Aceasta poate fi adaptată la design-ul fiecărui magazin online, fără a mai fi necesare dezvoltări suplimentare. Cu acest Delivery Widget, cumpărătorii vor beneficia de o structură logică și ușor de urmărit, cu opțiunea de a alege modalitatea de livrare a comenzii doar din 4 click-uri.

Opțiunile de livrare sunt următoarele:

  • Livrări oricând - livrări express în aceeași zi, standard sau programate la o dată și oră aleasă de client
  • Livrări oriunde - prin curier acasă sau la birou, sau prin ridicare personală dintr-unul din cele peste 2000 de puncte de livrare sau dintr-un magazin fizic al retailerului.

Care sunt beneficiile pe care Delivery Widget-ul de la Postis le aduce retailer-ilor?

  • Rată de conversie mai mare prin reducerea abandonului la nivelul coșului de cumpărături, astfel crescând și loialitatea
  • Economisirea timpului prin integrare imediată plug&play
  • Reducerea costurilor de operare și livrare prin utilizarea tuturor instrumentelor de management, optimizare și automatizare a livrării disponibile în Platforma Postis

Postis încurajează reinventarea experienței de livrare și îți transformă procesele de logistică din site-ul tău în adevărate instrumente de marketing! Te invităm să afli mai multe detalii pe pagina dedicată!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri