Mico Total Distribution a semnat un contract de distribuție exclusivă în România pentru brandul Alce Nero, producător italian de alimente bio. Produsele Alce Nero pot fi găsite în rețelele de supermarketuri/hypermarketuri Mega Image, Carrefour, Cora, în băcăniile Real Foods, Grande Mercato, Dasano, magazinele Bebe Tei, precum și pe eMAG Marketplace.

Alce Nero compercializează alimente gourmet, bio sau vegane, precum și produse specifice pentru diverse intoleranțe alimentare (produse fără grăsimi, fără gluten, fără lactoză, produse fără sare sau zahăr adăugate).

Brandul oferă o gamă de produse ce folosesc ingrediente 100% organice, de la paste făinoase, sosuri de roșii, orez, năut, la biscuiți, ciocolată, gemuri, ulei de măsline etc.

Acestea sunt distribuite în toată țara, Mico Total Distribution având încheiate contracte cu lanțurile comerciale Mega Image, Carrefour, Cora, magazinele Bebe Tei, băcăniile Real Foods, Grande Mercato, Dasano, precum și cu eMag Marketplace.

Înfiinţată în 1978, compania Alce Nero reprezintă un consorțiu de peste 1.000 cultivatori şi producători de produse certificate ECO, fiind printre pionierii alimentaţiei ecologice în Italia. Producţia este 100% internă, compania având peste 600 de hectare convertite în agricultură organică.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri