Subway, lanţul de restaurante prezent pe piaţa locală din primăvara lui 2012, va mai deschide încă două noi unități în România. Unul dintre restaurante se va deschide în Aurora Shopping Mall din Buzau şi celălalt în cadrul staţiei de carburanţi Petrom din Afumaţi, Bucureşti.

Prin deschiderea celor două noi unități, compania ajunge la 37 de restaurante la nivel naţional. Restaurantul din Buzău este primul Subway în acest judeţ şi este localizat în mall-ul operat de NEPI Rockcastle, unul dintre liderii segmentului de retail real estate din zona Europei Centrale și de Est. Mădălina-Roxana Balica este proprietara restaurantului Subway din Buzău.

„Intenționăm să construim o bază locală puternică de clienți și, de asemenea, îi aşteptăm pe vizitatorii orașului să se bucure de rețetele noastre”, spune Mădălina Balica, proprietarea restaurantului Subway din Buzău.

„Deschiderea restaurantului de la Buzău reprezintă un pariu îndrăzneţ într-o perioadă ca aceasta, dar în acelaşi timp şi angajamentul Subway® faţă de piaţa din România. Venim în linie cu schimbările de gusturi şi obiceiuri, cum ar fi adoptarea preparatelor fără carne, şi aici ne străduim să avem o ofertă pe măsura cererii, precum nou lansatul T.L.C. Teriyaki, o alternativă pe bază de plante a sub-ului de pui Teriyaki”, a declarat Andrei Trifan, Business Developer pentru zonele din întreaga Românie mai puțin București-Ilfov.

Retail jobs

Restaurantul din Afumaţi este cea mai recentă investiţie a omului de afaceri Cristian Dumitru, care a ajuns astfel să opereze 13 restaurante Subway.

„Urmează în scurt timp şi alte locaţii în reţeaua Petrom”, a declarat Cristian Dumitru, proprietarul restaurantului Subway Petrom.

Pentru prima jumătate a anului 2022, Subway are în plan deschiderea a două noi restaurante în parteneriat cu Petrom, unul la Sibiu şi celălalt la Bucureşti, ridicând astfel la 17 numărul locaţiilor deschise în reţeaua de staţii de carburant menţionată. De asemenea, anul acesta Subway are în plan renovarea mai multor restaurante cu decorul nou Fresh Forward.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri