Sphera Franchise Group, compania care administrează în sistem de franciză brandul Taco Bell, lanț de restaurante cu produse de inspirație mexicană, își extinde rețeaua locală prin inaugurarea primei unități din orașul Craiova. Taco Bell își continuă astfel strategia de extindere pe piața autohtonă, reușind în 5 ani să ajungă la un portofoliu de 15 unități la nivel național. Valoarea investiției în noul restaurant se situează la aproximativ 480.000 euro.

“Am inaugurat două noi restaurante, inclusiv într-un oraș în care nu eram prezenți anterior, Craiova, și am înregistrat vânzări de 49,4 milioane lei în primele nouă luni ale anului, mai mari cu 37% față de aceeași perioadă din 2021. Rezultatele bune ne fac încrezători în dezvoltarea brandului, astfel că vom continua să ne extindem și în anii următori”, a declarat Costică Mișaca, Director General, Taco Bell România.

Noul restaurant Taco Bell este amplasat în zona de Food Court din cadrul centrului comercial Electroputere Mall, situat la adresa Calea București nr. 80, Craiova.

Unitatea are o suprafață totală de aproximativ 110 mp și este operată de o echipă formată din aproximativ 25 de angajați. Funcționează zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00 și este deschis atât pentru servirea produselor în cadrul restaurantului, cât și pentru takeaway. Clienții au la dispoziție, de asemenea, serviciul Comandă și Ridică prin care pot comanda produsele preferate, pe care ulterior să le preia personal din restaurant. Pentru livrarea la domiciliu, Taco Bell a încheiat parteneriate cu platforme specializate de livrare.

În cadrul Taco Bell Electroputere Mall, venitul net la care poate ajunge un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) este de 2.600 lei din a 3-a lună de colaborare (pentru program full time). Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusuri sau prime acordate conform criteriilor interne. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități urmărite la viitorii colegi fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare personală și profesională.

Taco Bell a intrat pe piața locală în anul 2017, fiind al treilea brand din portofoliul Sphera Franchise Group, alături de KFC și Pizza Hut. Lansarea a marcat totodată și intrarea brandului sud-californian în Europa Centrală și de Est, acesta fiind la momentul respectiv singurul restaurant Taco Bell pe o rază de 1.028 kilometri. În prezent, brandul deține 15 unități în 10 orașe din țară: 4 în București, 2 în Brașov, 2 în Constanța și câte unul în Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Bacău, Iași și Craiova.

Sursa foto: Taco Bell

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri