Ediția de anul acesta a Wall Street CEO Gala, “CEO’s Gala - Outstanding leaders that turn crises into opportunities” a avut loc pe 23 mai și a premiat cei mai puternici lideri din România. iMod Flowers, atelierul de artă florală s-a implicat cu multă creativitate și a realizat un concept personalizat prin tehnică florală modernă care să surprindă specificul evenimentului și al brandului.

Pentru Wall Street CEO’s Gala pentru fotocorner - spațiul dedicat fotografiilor s-a lucrat cu flori de calitate și exclusiv în culorile brandului, în nuanțe de albastru și mov. Tipuri de flori: hortensia, mathiola, bujori, delphinium, asparagus. S-a lucrat cu delicatețe și cu multă creativitate.

În cadrul aceluiași eveniment, s-au folosit aranjamente florale pentru mese, unde s-au ales flori albe cu accente de verde și mix de verdeață. Pentru acestea, s-au ales trandafiri, mathiola, viburnum, eucalipt, ruscus.

”Evenimentele au nevoie de atmosfera specială care se poate crea doar prin flori. Ne-am dorit foarte mult să realizăm un concept unic pentru Wall Street CEO’s Gala și să respectăm puterea acestui eveniment. De aceea, am ales flori și plante deosebite pe care le-am transformat prin tehnici pe care floriștii noștri le stăpânesc și care ne dau acel efect mult dorit, un efect wow. Am avut mare grijă la transport, ca de fiecare dată, am transportat florile pe apă în mașină cu frig, pentru ca toate aranjamentele florale să rămână proaspete și frumoase pe toată durată evenimentului”, explică Adriana și Laurențiu, fondatori iMod Flowers.

Conceptul creat este un unul inovativ, care transformă spațiul de realizare a fotografiilor în cadrul evenimentelor. Prin calitatea florilor, intenția este de a atrage atenția și de a crea o expriență diferită pentru participanții la eveniment, de a crea o stare unică și un tablou memorabil prin toate elementele care constituie panoul.

iMod Flowers este un business antreprenorial care dorește să creeze în România o imagine frumoasă despre pasiunea adevărată a floriștilor și despre tranformarea florilor, în toate aspectele lor, în tablouri memorabile.

Floriștii profesioniști transformă frumusețea naturii, flori și plante în adevărată artă florală. Aceasta este lumea iMod Flowers ce include iMod Events, un magazin online cu livrare în București și împrejurimi cu mașini cu frig, un atelier și un boutique de artă florală. Întregul business este creat de la zero cu multă implicare și pasiune de către Adriana și Laurențiu.

iMod înseamnă artă florară la cele mai înalte standarde posibile la momentul actual și un proces complet de a oferi servicii de la zero la rezultat final tuturor clienților care au nevoie de buchete de flori, aranjamente florale sau a crea o întreagă atmosferă prin design floral pentru evenimente personale, de business, clădiri corporate sau sedii de business.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri