La scurt timp după testarea conceptului-pilot din Berceni, Auchan România continuă dezvoltarea pe segmentul de proximitate inaugurând cel de-al șaptelea supermarket din rețea. Amplasat la parterul clădirii de birouri U•Center 2 (Calea Șerban Vodă 206-218), în cartierul Tineretului, noul magazin face parte din conceptul de supermarket de mare suprafață dezvoltat de Auchan în ultimii ani.

Cu o suprafață de vânzare de 1.600 mp, Auchan U Center pune la dispoziția clienților peste 11.000 de produse alimentare și nealimentare, un accent deosebit fiind acordat raionului de băcănie și zonei de alimentație sănătoasă.

Noul supermarket propune o gamă completă de produse la prețuri mici, de la produse proaspete, preparate culinare ready to eat, produse esențiale și alimente de bază, dar și o o gamă de articole pentru diete speciale.

De asemenea, supermarketul propune o zonă dedicată unei Alimentații Sănătoase, oferind sute de produse BIO, fără gluten, fără sare, dar și alimente pentru sportivi.

În cadrul magazinului, clienții au la dispoziție și Carmangeria Mea, care oferă o gamă variată de produse din carne, cu o componentă importantă de producție românească, zona de Legume & Fructe de la producători și furnizori locali, dar și Pescăria Mea, unde este disponibilă o selecție de pește, fructe de mare și specialități cu calitate controlată Auchan.

Totodată, Auchan U Center cuprinde și Brutăria Mea, unde se pregătesc zilnic pâine proaspătă (doar din făină românească, apă și maia), cozonaci și diverse prăjituri, dar și Bucătăria Mea, unde se pregătesc zilnic preparate cu specific tradițional și internațional, alături de numeroase deserturi de casă.

Toate acestea pot fi servite în zona de luat masa ori pot fi luate la pachet. Nu în ultimul rând, iubitorii de animale vor găsi la Pet Zone o gamă variată de hrană și accesorii.

„Formatul de supermarket de mari dimensiuni este unul special gândit și adaptat la comunitatea locală din care face parte. Auchan U Center este un supermarket (...) care continuă misiunea noastră de a oferi consumatorilor produse sănătoase, preparate tradiționale, produse românești și o gamă (...) de articole esențiale pentru acasă sau la birou, totul la prețuri mici zi de zi.”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

În incinta supermarketului, clienții pot accesa de asemenea și servicii precum cel de Închiriere Unelte, prin care clienții ce dețin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pot închiria gratuit, pentru 24 de ore, unelte și echipamente pentru casă și grădină.

De asemenea, pentru a beneficia de cumpărături și mai rapide, clienții pot folosi serviciul Scan&Go, disponibil prin aplicația Auchan, prin care își pot folosi propriile smartphone-uri pentru a-și scana singuri orice produs din magazin pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături, reducând astfel timpul petrecut la casa de marcat.

Nu în ultimul rând, clienții din proximitatea supermarketului își pot face cumpărăturile din Auchan U Center Tineretului și online, plasând comanda pe auchan.ro cu posibilitatea de a o ridica din magazin prin Click&Collect.

Membrii MyCLUB Auchan care utilizează cardul de fidelitate în Auchan U Center Tineretului în perioada 19-30 octombrie, au parte și de o surpriză, având șansa de a câștiga unul dintre cele 5 premii în valoare de 5.000 lei sau unul dintre cele 100 de premii în valoare de 100 lei oferite ca bani pe cardul de fidelitate.

Magazinul este deschis zilnic în intervalul 8:00-22:00, iar prin deschiderea sa au fost create peste 50 de locuri de muncă. De asemenea, acesta dispune și de 9 case, rapide și self checkout.

Sursa foto: Auchan Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri