Compania Jimmy Key din Turcia, specializată în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei, deschide pe 8 decembrie al doilea magazin din România în cadrul centrului comercial AFI Cotroceni din București, dezvoltat de AFI Europe, anunță compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, cea care a intermediat tranzacția de închiriere a spațiului comercial.

„Ne bucurăm să anunțăm deschiderea celui de-al doilea magazin Jimmy Key în România, la numai câteva luni după intrarea acestui brand pe piața locală de retail. Această nouă investiție demonstrează angajamentul ferm al companiei pentru România, companie care intenționează să continue extinderea în viitorul apropiat. Credem că România rămâne o locație cheie atât pentru brandurile existente, cât și pentru cele care doresc să-și extindă prezența în regiune”. a declarat, într-un comunicat remis redacției, Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

În luna august, compania turcă a inaugurat primul său magazin din România, tot în capitală, în centrul comercial Park Lake.

România este a patra destinaţie pentru brandul Jimmy Key, compania fiind majoritar prezentă în Turcia. Jimmy Key a crescut exponențial de-a lungul anilor și s-a impus ca un brand de renume în Turcia, cu 68 de magazine independente.

“În următorii cinci ani planificăm să deschidem peste 10 magazine în România, conform strategiei noastre globale. Ne propunem să ne extindem prezența în regiune și, de asemenea, în întreaga lume, cu stilul unic al lui Jimmy Key. Jimmy Key are în prezent magazine în Turcia, Cipru, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită", Elvan Ünlütürk, Președinte Consiliu de Administrație Jimmy Key.

Jimmy Key este un brand turcesc de îmbrăcăminte pentru femei, fondat în 1997. Compania-mamă, Sun Tekstil, creează colecții de articole de îmbrăcăminte și țesături pentru cei mai mari retaileri din lume de mai bine de 35 de ani. Parte dintr-un grup cu multa experienta, Jimmy Key creează colecții în tendințe și sustenabile.

AFI Cotroceni este cel mai mare și cel mai dominant centru comercial din România, cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 90.000 metri pătrați.
Centrul comercial oferă o varietate de peste 350 de magazine operate de branduri locale și internaționale, o zonă de restaurante modernă, un patinoar, precum și o gamă extinsă de servicii, de facilități pentru petrecerea timpului liber și pentru relaxare.

Sursa foto: AFI Europe

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri