Retailerul german de modă C&A vrea să se extindă în următorii ani, planurile de creştere se concentrează în special pe România, Polonia şi Italia, iar noi magazine vor fi deschide anul viitor la Madrid, Amsterdam, Paris şi Milano, transmite DPA, conform Agerpres.

"Vrem să deschidem 100 de noi magazine în Europa în următorii trei ani", a afirmat Carsten Horn, director în cadrul diviziei C&A din Germania. Extinderea fusese iniţial anunţată de publicaţia Rheinische Post.

De asemenea, noi unităţi vor fi deschise în 2024 în Germania, Horn explicând că vede potenţial în Berlin şi în estul Germaniei, în condiţiile în care firma se concentrează în viitor pe un nou concept de magazin.

"Am consolidat brandul şi am analizat ce vor clienţii. Ei nu vor să meargă şase etaje printr-o mare de haine, ei vor să fie inspiraţi în timp ce fac cumpărături şi descoperă noi ţinute. Mai puţine haine pe rafturi şi mai multă modă expusă", a declarat Horn pentru DPA.

În prezent, C&A operează 1.300 de magazine în 17 ţări, aproape 400 de unităţi fiind în Germania. Deja două treimi din magazine au fost modernizate.

Sursa foto: Shutterstock / aijaphoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri