World Class Romania deschide, la începutul anului 2024, o nouă locație, a patra în Timișoara și a 46-a din țară. Liderul industriei de sănătate, fitness și wellness din România își continuă expansiunea strategică, la nivelul celor mai importante centre urbane, cu scopul declarat de a oferi mai multor români oportunitatea de a fi mai activi, mai des, prin servicii premium de health & fitness.

„Inaugurăm un centru de health & fitness în Timișoara care redefinește standardele premium în domeniu. Alegerea proiectului ISHO ca locație nu este întâmplătoare, ci reflectă angajamentul nostru de a aduce o experiență de wellness excepțională într-una dintre cele mai dinamice și mai moderne zone ale orasului.

World Class continuă să facă pași importanți prin care transmite mesaje puternice despre beneficiile activității fizice pentru sănătate, recunoscute oficial de Organizația Mondială a Sănătății și de cele mai importante organisme europene și românești, continuând să deschidă cluburi și piscine și crescând astfel accesibilitatea acestor servicii pentru mai mulți români.

Activitatea fizică este o componentă esențială, de primă linie, în prevenirea și tratarea celor mai frecvente boli cronice din lume, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare și obezitatea!

World Class ISHO este pentru noi o oportunitate de a oferi timișorenilor servicii premium de sănătate și fitness și de a ne consolida legăturile cu comunitatea locală” – a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Noul club se alătură astfel cluburilor deja existente în capitala Banatului: World Class Iulius Town, World Class Vox și World Class Dumbrăvița. Situat în ISHO, desemnat proiectul rezidențial cu cel mai bun mix de servicii din România, clubul se întinde pe o suprafață generoasă de 1.997 de metri pătrați.

Împreună, cele 4 cluburi World Class din județul Timiș oferă peste 10 kilometri pătrați de spații premium pentru antrenament și înot, tuturor celor care doresc să adopte un stil de viață mai sănătos și mai activ.

Clubul este inclus în categoria World Class Gold și oferă facilități de top, clase variate de fitness de grup și o echipă puternică de experți în health & fitness. Piscina semi-olimpică este deschisă nelimitat pentru toți membrii clubului, iar programele de înot sunt adaptate tuturor grupelor de vârstă.

Locația clubului din ISHO, noul centru vibrant al capitalei, este foarte accesibilă, la doar 10 minute de centrul orașului, cu stații de autobuz și tramvai în proximitate. World Class ISHO este situat într-o clădire verde certificată de standardul BREEM cu rating Excelent și are parcuri, o stație de vaporetto, piste de biciclete, spații comerciale și parcare în apropiere. Astfel, noul club se va putea integra cu ușurință în stilul de viață de zi cu zi al timișorenilor.

Pentru a programa clasele și pentru a-și gestiona activitatea în club, toți membrii au acces la aplicația World Class, unde se bucură și de oferte speciale și cashback în portofelul electronic World Class.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.worldclass.ro

Despre World Class Romania

World Class Romania este liderul de piață al industriei românești de sănătate, fitness și wellness, având un număr total de 45 de cluburi de sănătate și fitness și 23 de piscine în întreaga țară, cu peste 76.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă generație și clase diversificate. World Class este partener pe termen lung al LES MILLS™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și lifestyle, numit W, în care membrii pot antrena și relaxa într-un cadru intim și exclusivist.

Despre Vectr Holdings

Vectr Holdings este o companie de investiții parte a Conglomeratului African Industries. În România, Vectr Holdings deține companii în domeniul agrobusiness-ului, distribuție de echipamente și mașini agricole, dezvoltare și investiții imobiliare și în industria sănătății și fitness-ului. Vectr Holdings este proprietarul World Class Romania, liderul de piață în industria românească de sănătate și fitness.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri