Parlamentarii social-democraţi au câteva priorităţi majore, una dintre acestea fiind combaterea drogurilor, a afirmat, premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD.

"Am vorbit detaliile tehnice şi am făcut şi cu colegii parlamentari priorităţile parlamentare, atât la Cameră cât şi la Senat. Au rămas trei sau patru priorităţi majore în acest moment, promisiuni unele dintre ele, e şi cu Legea offshore-ului eolian, cu combaterea drogurilor, cu modificarea legislativă. O să vină şi Ministrul Justiţiei şi Ministrul de Interne cu o modificare în Guvern. Mai sunt şi iniţiative parlamentare. Cu celebrele păcănele, aşa cum am promis, vom merge până la capăt - nicio localitate sub 15.000 de locuitori nu va mai avea nici un aparat de păcănele în viitor. Şi nu în ultimul rând cu plafonarea la creditele oferite de IFN-uri", a declarat Ciolacu, citat de Agerpres.

El menţionat că nu se va vota o schimbare a alegerilor. "Nu s-a luat o decizie politică în acest sens", a precizat premierul.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri