Cu peste 15 ani de experiență în business și peste 7 ani de experiență în ceea ce înseamnă dezvoltarea personală, Raluca Anghel a creat un produs nou, ce integrează ambele perspective și deschide calea către o nouă traiectorie de business.

“De ce dezvoltare personală integrată în business? Ei bine, pentru că eu cred că produsul tău ești tu, și, pe măsură ce tu îți extinzi viziunea și conștiința, expresia produsului tău se extinde.”, susține Raluca Anghel.

Raluca, la ce concluzie ai ajuns lucrând cu diverse afaceri, industrii și tipologii de antreprenori?

“Consider că ce ne dorim cu toții este să fim bine, relaxați și să nu mai avem grija banilor, dar de cele mai multe ori ne atașăm inconștient de ceea ce ne confortabil și, ca atare, cunoscut, sau căutăm repere de oameni de succes. Este absolut normal să ne conectăm cu oameni care ne inspiră, dar în același timp e nevoie să știm că noi toți suntem diferiți. Astfel, o rețetă sau un instrument de succes nu poate funcționa pentru toată lumea în același mod. Calea fiecărui individ către succes este unică si personală. Cu alte cuvinte, atunci când începi să te descoperi pe tine, îți activezi creativitatea si poți să îți creezi propria cale autentică.”

Pentru cine ai dezvoltat 5D Mentorship?

5D Mentorship se adresează atât tinerilor antreprenori, cât și oamenilor de business cu experiență, ambele categorii fiind extrem de importante. Împreună ne propunem să aducem laolaltă tinerii care au energie și drive să creeze business, dar și experiența acelora care au reușit să evolueze deja într-un sistem copleșitor, care te poate înghiți cu totul. Viața există, fără dar și poate, și în afara business-ului. “

Ce te-a inspirat să lansezi acest program?

“Legat de tinerii antreprenori, vreau să vă vorbesc despre tânărul care a adus inspirația și curajul în crearea acestui produs nou. Coincidență sau nu, este vorba chiar despre fiul meu. Atunci când era mic, colecționa mașinuțe Ferrari și avioane. Acum, la 17 ani, încă își dorește să își cumpere un Ferrari. Și m-am gandit: de ce nu?! De cele mai multe ori alegem să le tăiem aripile, pentru că noi am fost învățati să muncim din greu pentru a ne îndeplini visele și poate, de cele mai multe ori, să și uităm de ele. Ce se întâmplă cu acești copii când nu îi vedem sau auzim pe de-a întregul? Caută repere în exterior, stereotipuri de oameni care au făcut bani rapid fără sustenabilitate reală, ca un praf de nori, și vor continua să aibă nevoi ce nu vor putea fi vreodată împlinite. Într-o discutie despre despre noul nostru produs, mi-a oferit cel mai frumos testimonial pe care aș fi putut să îl primesc: “mama, am fost cu tine în toți acești ani și am fost parte la evoluția ta și cred că ai atât de multă apă în paharul tău, încât ai putea să uzi păduri întregi”. Eu am capacitatea să identific abilități și în același timp, să ofer din experiența mea de business pentru a putea seta un cadru de creștere și dezvoltare a acestora.”

Care consideri că sunt temele de reflexie pe care un antreprenor, de multe ori, le omite?

“Cunosc toate structurile actuale de business și celor care au multă experiență în business, le pun o simplă întrebare: dacă ar fi și o altă cale decât cea pe care o știi tu/cea care ești tu acum? Merită businessul tău toți acești ani din viața ta? Care e moștenirea pe care o lași în urma ta, dincolo de zona materială? Întreabă-te dacă merită și dacă ceea ce faci acum îți aduce împlinire pe toate planurile? Dacă răspunsul este NU, atunci 5D Mentorship este pentru tine. Ești pregătit de schimbare, ești pregătit să primești Noul în viața ta? Atunci te așteptăm alături de noi să experimentăm împreună o traiectorie și o perspectivă ce îți vor schimba viața cu siguranță.”

Pe ce perioadă se desfășoară mentoratul?

“Mentorshipul se întinde pe o perioadă de 6 luni, pentru că este nevoie de timp și sustenabilitate să construim o nouă traiectorie. Mai multe detalii se pot regăsi pe website-ul nostru: www.5dbusiness.ro

Sursa foto: 5dbusiness.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri