CPI Property Group, unul dintre cei mai importanți proprietari de real estate din Europa, anunță extinderea comunității de chiriași la nivel local, prin semnarea unui contract de închiriere cu Swietelsky, un grup internațional de construcții, cu sediul în Austria. Noul chiriaș va ocupa o suprafață de aproximativ 1,250 de metri pătrați, în clădirea de birouri myhive S-Park, contractul fiind semnat pe o perioadă de 5 ani, începând cu luna martie 2024.

„Este un început de an extrem de bun pentru CPI România, iar parteneriatul cu Swietelsky ne confirmă faptul că infrastructura şi facilitățile extinse din clădirile noastre de birouri, precum şi grija pentru experiența zilnică a angajatului la birou sunt elemente care cântăresc major în luarea deciziei de relocare. Suntem încântați de faptul că myhive S-Park – o proprietate emblematică pentru portofoliul nostru - întrunește toate cerințele şi dorințele echipei Swietelsky, care își va stabili sediul central în clădirea noastră”, declară Fulga Dinu, Country Manager, CPI România.

"Ne bucurăm să avem la myhive S-Park o bază "de ultimă generație" pentru echipele noastre de construcții de clădiri, inginerie civilă și construcții feroviare. Amenajarea modernă, multifuncțională și sustenabilă a clădirii oferă suport suplimentar în ce privește cerința noastră de a organiza și stabili sediul nostru central din România în această clădire", a menționat conducerea Swietelsky România.

Localizată excelent în apropiere de Piața Presei Libere şi Parcul Herăstrău, clădirea myhive S-Park se remarcă prin designul modern, confortabil şi prin serviciile și infrastructura pe care le oferă, din care fac parte cafenele, un restaurant, florărie şi ciocolaterie, salon de înfrumusețare, locuri de parcare pentru biciclete, vestiare și dușuri, dar și stații de încărcare pentru mașini electrice. De asemenea, chiriașii beneficiază de conexiune Wi-Fi gratuită și se pot bucura de terasele verzi şi spaţiile special amenajate din afara clădirii.

Proprietatea, certificată BREEAM Excellent şi Access4You, oferă spre închiriere diverse spații de lucru moderne, pe contracte de închiriere tradiționale, iar pentru a răspunde nevoii de flexibilitate de pe piața muncii, clădirea include şi un spațiu de coworking –mycowork – care se adresează in special celor care își doresc spații de birouri complet echipate, mobilate şi cu toate serviciile aferente incluse. Un alt beneficiu oferit este centrul de conferințe, denumit myconference, ce include mai multe săli de meeting, de diferite mărimi, capacitatea totală a centrului fiind de 120 de persoane.

Despre CPIPG
CPI Property Group este unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa. Cu un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro, CPIPG deține proprietăţi premium de birouri în principalele capitale din Europa Centrală și de Est: Praga,Berlin, Viena, Bucureşti și Budapesta. Grupul deține, de asemenea, proprietăți de retail în Europa Centrală și de Est, precum și hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.

Despre Swietelsky
Swietelsky este a treia companie de construcții din Austria și operează în prezent în 21 de țări cu aproximativ 12.000 de angajați. Gama de servicii se extinde pe întreg lanțul valoric al construcțiilor, inclusiv construcția de căi ferate și construcția de tuneluri. În anul financiar 2022/2023, valoarea construcțiilor a fost de 3,58 miliarde de euro. Compania a generat aproximativ 59% din producția totală pe piața internă a Austriei, urmată de țările centrale din Germania și Republica Cehă cu 11% fiecare și Ungaria cu 7%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri