Piritex estimeaza pentru anul acesta o cifra de afaceri de 85 milioane euro in crestere cu 80% fata de anul precedent, datorita dezvoltarii retelei de distributie si a magazinelor proprii, au declarat, citati de NewsIn, reprezentantii companiei.

"Anul acesta am dezvoltat foarte mult gama de divizii Piritex care include retelele de distributie si magazinele proprii al caror numar a crescut cu 80% fata de 2006. Pana la finele anului vom mai deschide maximum zece magazine si estimam o crestere organica a cifrei de afaceri pana la 85 milioane euro, marja medie de profit fiind de 15%", au mai spus reprezentantii companiei.

Acestia au adaugat ca pe termen mediu intentioneaza sa-si dezvolte reteaua de magazine in toate orasele cu o populatie mai mare de 30.000 de locuitori. Piritex opereaza in prezent o retea de 60 de magazine, dintre care aproximativ 18 unitati sunt operate in sistem de franciza. Pana in prezent Piritex a investit aproximativ opt milioane de euro in Romania si intentioneaza sa-si extinda reteaua atat in Romania cat si in tarile din regiunea est-europeana.

Piritex din satul Negoiesti, comuna Brazi, judetul Prahova este unul din cei mai mari distribuitori nationali de pardoseli calde. Compania distribuie mocheta, covoare, linoleum, parchet, adezivi si accesorii, asigurand si servicii de transport, montaj si intretinere a produselor comercializate.

Firma este pe piata din 1994 cand avea ca obiect de activitate importul si distributia de materiale pentru decoratiuni interioare. Doi ani mai tarziu a deschis un depozit de 2.500 de metri patrati la Brazi, iar in 2000 si-a creat propria organizatie de vanzari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Coronavirus | Cris-Tim donează alimente persoanelor aflate în carantină
Setari Cookie-uri