"La mai putin de un an de la deschiderea primului magazin Flanco World din Targu Mures, acest oras s-a dovedit a fi un punct strategic favorabil extinderii retelei de catre grupul nostru. Urmarim sa ne consolidam prezenta in aceasta zona prin deschiderea celui de-al doilea magazin sub acest concept si in tara, prin inaugurarea unor noi unitati pana la sfarsitul lui 2007", a declarat directorul de vanzari Flamingo International, Mihaela Irimia.

Noul magazin Flanco World este al doilea de acest gen din Targu Mures, suprafata magazinului fiind de 1.600 metri patrati. Deschiderea noii unitati la Targu Mures ridica la 16 numarul magazinelor Flanco World operate la nivel national de catre Flamingo International, care si-a propus ca la finalul anului sa numere 20 de unitati Flanco World, cu o suprafata totala de vanzare de 55.000 metri patrati.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania inca din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment al doilea cel mai mare jucator de pe piata adresata. Strategia Grupului Flamingo consta in consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin extinderea retelei de magazine Flanco World in toate regiunile tarii si prin continua imbunatatire a performatelor magazinelor traditionale Flanco si Flamingo Computers.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima si singura companie din industria de profil prezenta pe piata de capital.