"Sarbatorile au reprezentat mereu un moment-cheie pentru lansarile noastre, fiind o perioada potrivita pentru prezentarea noului nostru concept (...) faptul ca inauguram la Rasnov o noua locatie inseamna ca recunoastem potentialul acestei regiuni si dezvoltam reteaua miniMAX Discount, intrucat exista o necesitate pentru acest concept.", a declarat directorul general al companiei miniMAX Discount, Rainer Exel.

Compania are in plan ca anul urmator sa inaugureze si alte magazine la Brasov, Buzau, Navodari, Ovidiu, Petrosani si Turnu Magurele, intentionand largirea retelei cu inca 15-20 unitati la nivel national.
Compania detine in Bucuresti un depozit de 15.000 mp,care deserveste intreaga retea si are ca obiectiv final deschiderea a peste 100 de magazine.

miniMAX Discount este o companie romaneasca ce a intrat pe piata in primavara lui 2005. In primul an de activitate a obtinut o cifra de afaceri de 25,6 milioane lei. Reteaua de magazine miniMAX Discount a inregistrat anul trecut un profit net de 4,2 milioane lei, la o cifra de afaceri de 48,9 milioane lei.

Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt Plus Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market.