Potrivit reprezentantilor companiei, in noiembrie, TCE a crescut fata de aceeasi perioada a anului trecut cu 40 de procente, depasind 1,2 milioane de euro. "Trendul din noiembrie este o urmare fireasca a evolutiei din luna octombrie a businessului de logistica, ambele luni depasind cu aproape 50 de procente media cifrei de afaceri lunare realizate in restul anului. In decembrie trendul din ultima parte a anului se pastreaza, insa cifrele din aceasta luna vor fi afectate de zilele libere si sarbatorile legale", se arata intr-un comunicat al companiei.

Din perspectiva volumelor de marfa, TCE Logistica a transportat in noiembrie 25 de mii de paleti, o crestere efectiva de 20 de procente fata de aceeasi luna a anului trecut. La capitolul colete cresterea pe noiembrie este de 25 de procente, comparativ cu aceeasi luna de referinta din 2006. In ceea ce priveste cantitatea de marfa in tone, in 2007 compania a transportat cu 30% mai mult decat in noiembrie 2006. "Ultimul trimestru din 2007 se dovedeste a fi unul profitabil pentru TCE Logistica, investitiile de pana acum dovedindu-si eficienta”, sustine directorul general al companiei, Sorin Sofian (foto).

Potrivit reprezentantilor companiei, la cifra de afaceri a contribuit si cresterea pe segmentul de Cargo in timp real, traficul generat de mass-market avansand cu circa 35% fata de anul precedent. "TCE Logistica a ramas, practic, singurul jucator pe o piata a distributiei in timp real si asta se vede cel mai bine in cresterile substantiale ale numarului de livrari catre lanturile de hipermarket-uri, cash&cary etc.", adauga Sofian.

TCE Logistica este divizia de logistica a RTC Holding – unul din cele mai mari grupuri de distributie si retail din Romania. In 2005, TCE Logistica a realizat o cifra de afaceri de 6,5 milioane de euro, iar in 2006 a atins valoarea de 8,5 milioane euro. Compania dispune in prezent de 250 de vehicule proprii cu masa utila intre 800 de kg si sapte tone. Parcul auto pe care il misca zilnic numara, insa, peste 300 de masini, restul de aproximativ 50 de masini, in majoritate camioane grele, fiind subinchiriate.