NNDKP este singura casa de avocatura clasata pe primul loc in opt din zece domenii de practica cercetate pentru Romania
Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a obtinut primul loc in clasamentul Chambers Europe 2008, in opt din zece domenii de practica pe care publicatia internationala le cerceteaza pe piata din Romania.

NNDKP este astfel singura casa de avocatura din Romania cu cele mai multe pozitii de top in clasament. Celelalte firme din Romania prezente in catalogul anual ocupa primul loc in maximum doua dintre domeniile de practica analizate pe Romania.

Chambers Europe este versiunea europeana a ghidului international Chambers & Partners, lansata anul trecut. Topul situeaza NNDKP pe prima pozitie in urmatoarele domenii: Drept bancar si finantari, Concurenta/Politici antitrust, Drept corporatist/M&A, Litigii, Energie si resurse naturale, Proprietate intelectuala, Proiecte, Tranzactii imobiliare. Totodata, NNDKP este singura clasata pe primul loc in domeniile Drept corporatist/M&A, Energie si resurse naturale.

“Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen continua sa domine piata”, considera Chambers Europe in analiza pietei avocatiale din Romania care precede clasamentele firmelor de avocatura.

“Ma bucur ca am reusit sa ne mentinem lideri in acest top, desi piata este intr-o continua schimbare si evolutie. Meritul apartine echipei NNDKP, care confirma astfel ca pregatirea temeinica teoretica si practica in toate domeniile avocaturii de business, seriozitatea si dedicarea sunt cu adevarat esentiale”, considera Ion Nestor, unul din Partenerii Coordonatori ai firmei.

Studiile au stat de asemenea la baza comentariilor editoriale, acestea utilizand citate pentru a sintetiza opinia predominanta a pietei. Clasificarile si comentariile editoriale referitoare la avocati sunt independente si obiective, iar includerea in aceasta sectiune a ghidului se bazeaza exclusiv pe constatarile echipei de cercetare.

Editia internationala a Chambers & Partners claseaza NNDKP, pentru al saselea an consecutiv, pe prima pozitie in domeniile pe care le cerceteaza in Romania, respectiv Drept bancar si finantari, Drept corporatist/M&A.

In 2008, firma a fost, de asemenea, singura din Romania aflata in top in toate cele sapte domenii de practica cercetate de ghidul European Legal 500. Casa de avocatura a beneficiat de recunoasteri similare si din partea altor doua publicatii internationale de specialitate, IFLR 1000 si Practical Law Company (PLC).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri