Francisc Bodo a renuntat, incepand cu 1 iunie, la functia de director de investitii al companiei GED, administrator spaniol de fonduri, si a ales sa intre pe piata romaneasca a consultantei in afaceri.

Bodo a ocupat functia de director de investitii din 1997. Francisc Bodo va oferi consultanta prin intermediul propriei companii, Bodo Consulting, care acopera arii precum fuziuni si achizitii, management strategic, dezvoltare organizationala, se arata intr-un comunicat al GED.

"In cei peste zece ani petrecuti alaturi de echipa GED, Francisc Bodo a condus proiecte ample de investitii ale fondurilor administrate de companie, precum Adesgo, Isaf Prestar, Sicomed, Arctic, Iride, Continental Hotels", arata un comunicat de presa.

GED administreaza fondurile GED Eastern Fund, in Romania detinand mai multe companii, respectiv Rosegur (fostul Dragon Star Guard), firma de turism Happy Tour, retailerul Fonomat, dezvoltatorul imobiliar Romanian Real Estate Partners (actionarul majoritar al RED Management Capital), reprezentand un joint venture cu Warburg Pincus.

Compania a lansat anul trecut un fond de investitii imobiliare, GED Real Estate Eastern Investments (REEI), cu un capital de 100 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
La 56 de ani, un contabil pariaza pe un centru de frumusete