Conducerea companiilor Pludi Market SRL si Plus Discount Romania SCS, ce administreaza pe plan local reteaua de magazine de tip discount, Plus, a fost preluata de luna aceasta, de catre Norbert Missbrandt, numit in functia de director executiv.

Fostul director executiv al Plus Romania, Uwe Klostermann a fost avansat in functia de director executiv al companiei Plus Eastern Europe GmbH, dupa ce a condus timp de cinci ani operatiunile retelei Plus in Romania. Uwe Klostermann va coordona astfel, atat operatiunile retelelor Plus & Zielpunkt Austria, Plus Romania si Plus Bulgaria cat si activitatile de expansiune ale retelei in alte tari din Europa de Est.

Noul director executiv al Plus Romania, Norbert Missbrandt este de nationalitate germana si a inceput activitatea in cadrul concernului Tengelmann in urma cu zece ani, ocupand diverse functii de conducere.

Compania Pludi Market SRL opereaza un lant de 55 de magazine de tip discount pe piata din Romania, urmand sa se extinda in urmatorii ani. Plus este marca a grupului Tengelmann si exista pe piata germana de peste 35 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.000 de magazine Plus in noua tari europene precum Gemania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania.

Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si